.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

«Βόμβα» στα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων αποτελούν τα νέα χρέη ύψους 540 εκατ. ευρώ από απλήρωτες εισφορές το τέταρτο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος. 
Μετά την εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σύνολο των επίσημα καταγεγραμμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 5.000 ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία φτάνει πλέον τα 17,4 δισ. ευρώ. 
Σημειώνεται ότι το τρίτο τρίμηνο οι οφειλές ήταν της τάξης των 16,9 δισ. ευρώ, ποσό που είχε προκύψει από την αύξηση κατά 300 εκατ. ευρώ των οφειλών σε σχέση με το β' τρίμηνο. 
Τα 540 εκατ. ευρώ είναι η μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί και αποτελεί ένδειξη στάσης πληρωμών από χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που έκλεισαν βιβλία και «μπλοκάκια» και από επιχειρήσεις που δεν άντεξαν τους φόρους και έβαλαν λουκέτο. 

http://www.briefingnews.gr/oikonomia/sta-540-ekat-eyro-ta-nea-hrei-pros-ta-asfalistika-tameia-teleytaio-trimino-toy-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top