.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σε «πρωταθλήτρια» στον διαδικτυακό εθισμό αναδεικνύεται η χώρα μας , καθώς το  σερφάρισμα στο Διαδίκτυο και τα social media αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας παιδιών και εφήβων. 
Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» ειδικοί ενημέρωσαν τους μαθητές για τους κινδύνους που κρύβει η υπερβολική ενασχόληση με το Ιντερνετ.
Στην ημερίδα ένας από τους ομιλητές ήταν και ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαπροδρόμου Γιώργος.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαπροδρόμου Γιώργος εκτελούσε μέχρι πριν 5 χρόνια καθήκοντα Υποδ/ντή στην Αστυν. Υποδ/νση Γιαννιτσών του Ν.Πέλλας ενώ αμέσως μετά μετατέθηκε στην Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσ/νίκη και στη συνέχεια μετατέθηκε μετά από αξιολόγηση ως Διευθυντής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος στην Αθήνα στην θέση του Υπoστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη.


Πηγή:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Link απ΄όπου μπορείτε να δημοσιοποιήσετε το βίντεο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top