.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Μεγάλο προβάδισμα 24 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφεται σε
νέα δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία σημειώνεται είναι και η πρώτη που δίνεται στη δημοσιότητα από την ημέρα που η «Αυγή» διέκοψε τη συνεργασία με την εταιρεία
Οπως προκύπτει από την έρευνα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 18%, η Νέα Δημοκρατία 42%, η Χρυσή Αυγή 8%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 8%, το ΚΚΕ 7,5%, το Ποτάμι 2,5%, οι ΑΝΕΛ και οι Ένωση Κεντρώων 2%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5% και λοιπά 7,5%.
 
Ως καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 42% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει το 21%. Αξίζει να σημειωθεί ότι 35% συγκεντρώνει η επιλογή κανένας από τους δύο συγκεντρώνει 35%.
Στο ερώτημα για το ποια θεωρείτε καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, το 34% των ερωτηθέντων απαντάει μια κυβέρνηση της ΝΔ, μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 13%, ενώ καμία από τις δύο το 51% .
Τέλος αναφορικά με τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 47% θετικές γνώμες, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υποχωρεί στην 6η θέση με 22% θετικές γνώμες.


Οι πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την πορεία της οικονομίας, η οποία είναι και το βασικότερό τους πρόβλημα, ενώ στην ερώτηση “ποια θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα” η πλειοψηφία απαντά “καμία από τις δύο”.Εκλογές με οριακή πλειοψηφία ζητούν οι πολίτες.

Η Πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα διεξήχθη χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.004 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 20-27/10/2016

http://www.briefingnews.gr/politiki/public-issue-provadisma-24-sti-nd-enanti-toy-syriza

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top