.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία του Συλλόγου μας από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Σκύδρας.

Η Εθελοντική Ομαδική Αιμοδοσία διοργανώνεται από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Έδεσσας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί τις Διοικήσεις των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων, να διευκολύνουν την συμμετοχή των εργαζομένων στην Ομαδική Αιμοδοσία, παρέχοντας στους εθελοντές αιμοδότες την σχετική άδεια αιμοδοσίας, (η οποία εξάλλου προβλέπεται από το έγγραφο του ΥΠΕΣΔΔΑ, «Διευκόλυνση υπαλλήλων που εθελοντικά προσφέρουν αίμα» αρ. πρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.53/214/16897, 20784, 16-11-1994). Συγκεκριμένα, ένας/μια υπάλληλος που συμμετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από την υπηρεσία του/της πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο μέρες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας καλεί όλους τους εργαζόμενους και γενικά τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν με την προτροπή «μη διστάσετε να πάρετε μέρος στο υψηλό έργο ανθρώπινης Αλληλεγγύης και να γίνετε μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας. Λίγο από το αίμα σας μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Και τη δική σας … αχρείαστο να ‘ναι».
Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας
Πρόεδρος του Δ.Σ. Γκόγκου Βασιλική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top