.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος παρέστη στην τελετή που πραγματοποίησε στον χώρο της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους πλαισίωσαν την προσπάθεια για το Θερινό Σχολείο που έλαβε χώρα στον Δήμο μας το περασμένο Καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημαντική δράση που παρουσιάζει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και συνεχάρη τα στελέχη της και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κούγκα με τον οποίο όπως είπε έχει αναπτυχθεί μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία σε πολλά επίπεδα που αφορούν την περιοχή μας.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, του οποίου η συνδρομή ήταν πολύτιμη για την πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς επίσης και ο Δήμος Αλμωπίας για τη συμβολή του. Την προσπάθεια ενίσχυσε και η Προϊσταμένη της Μαθητικής Εστίας κ. Γεσθημανή Πασχαλίδου, η οποία με πολλή προσπάθεια και προσωπική εργασία κατάφερε να φιλοξενήσει τους μαθητές.
Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και αυτό πλέον αναγνωρίζεται και από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Είναι ενδεικτική η δήλωση του Διευθυντή του Γυμνασίου Εξαπλατάνου κ. Χαράλαμπου Παυλίδη, ο οποίος ανέφερε πως μετά από πολλά χρόνια υπάρχει μια Δημοτική Αρχή που ασχολείται με τα θέματα εκπαίδευσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top