.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Σειρά συναντήσεων και επαφών του Γιάννη Σηφάκη τις τελευταίες μέρες σε Αριδαία, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Σταυροδρόμι, Αξό, Άθυρα και Πιπεριά για διάφορα θέματα της Πέλλας
Σειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε το τριήμερο από 4 ως 7 Νοέμβρη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης
Αριδαία
Συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αριδαίας. Μετά από συνάντηση του με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας παρενέβη στο Υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των τελευταίων κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών ( περί τις 10 θέσεις) και ενίσχυση του γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας
Έδεσσα
Συμμετείχε σε εκδήλωση του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην οποία τιμήθηκε ο σπουδαίος Εδεσσαίος ποιητής Μάρκος Μέσκος για την 60χρονη συμβολή του στην Ελληνική ποίηση. Ο Μέσκος εξέφρασε μέσα από την ποίηση του τα δίκαια των ταπεινών, των καταφρονεμένων, των εκτελεσμένων αναδεικνύοντας την ιστορική και πολιτική διάσταση και εντάσσοντας σε αυτήν τον άνθρωπο σαν φυσική και συλλογική οντότητα. Η εκδήλωση (που έγινε στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του Παρθεναγωγείου) ανέδειξε για άλλη μια φορά την ανάγκη ολοκλήρωσης της επισκευής – κατασκευής του χώρου του συλλόγου (στο τέως κινηματοθέατρο) που μετά την ολοκλήρωση της έγκρισης των μελετών από το Κ.Α.Σ. και την ένταξη του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα.
Γιαννιτσά
Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Βόρεια Ελλάδα κ. Ιωσήφ Αλεξανδρίδη και τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο στο Δημαρχείο Πέλλας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσφυγικό θέμα.
Σταυροδρόμι
Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του βουλευτή με το ενοριακό συμβούλιο του ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αγρότες για θέματα του χωριού.
Αξός
Συνάντηση με αγρότες για ενημέρωση και προώθηση της ιδέας για την οργάνωση του αγροτικού κόσμου σε οργανώσεις παραγωγών καθώς και ενίσχυση του Συνδέσμου εκπροσώπησης Συνεταιρισμών και Ομάδων παραγωγών που έχει πρόσφατα συσταθεί.
Άθυρα
Παράδοση δωρεάς σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για το σχολείο του χωριού και συναντήσεις με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον πολιτιστικό σύλλογο.
Πιπεριά
Συμμετοχή του βουλευτή στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση γιορτής τσίπουρου και ενημέρωση των παραγωγών τσίπουρου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης στον τομέα αυτόν για την φετινή καθώς και την επόμενη ( από 01-08-2017) παραγωγική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top