.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα των εργαζομένων στους Καταρράκτες
Θα προωθηθεί η ρύθμιση που είχε ετοιμαστεί επί προηγούμενου Υπουργού ως τροπολογία σε ένα από τα επόμενα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή άμεσα
Στην συνάντηση ο βουλευτής ανέφερε την ιστορία του θέματος, τις προγενέστερες ενέργειες της κυβέρνησης για το θέμα αυτό μετά τις συσκέψεις στις οποίες συμμετείχαν οι προηγούμενοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βουλευτές, Δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Υπουργός αφού εξέτασε την νέα ρύθμιση με το νομικό του επιτελείο αποφάσισε τον χαρακτηρισμό της ρύθμισης αυτής ως κατεπείγουσας και προώθησης της για ψήφιση στη Βουλή σαν τροπολογία σε Νόμο που θα εισέλθει στη Βουλή ίσως την επόμενη εβδομάδα.
Με αυτό τον τρόπο, μετά από προσπάθεια ενός έτους του βουλευτή, του Δημάρχου Έδεσσας και των εργαζομένων γίνεται κατορθωτό , επιτέλους, να λυθεί το πρόβλημα των 19 εργαζομένων που μετά την λύση της Δημοτικής επιχείρησης Καταρρακτών και θέση της σε εκκαθάριση ( που έχει ήδη συντελεστεί) θα απορροφηθούν από τον Δήμο Έδεσσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top