.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους του, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας αποφάσισε την προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας σε νέα σημεία και συγκεκριμένα:
1) Επί της Αθανασίου Διάκου από το ύψος της οδού Σκρα έως τον κόμβο
2) Επί της Εμμανουήλ Παππά από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Μ. Αλεξάνδρου
Η μεταφορά κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω της εκτέλεσης εργασιών στον χώρο που αναπτύσσεται σήμερα η λαϊκή αγορά Αριδαίας, για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας». Η μετακίνηση στον συγκεκριμένο χώρο, θα ισχύσει από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 μέχρι την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών.
Για τα απαιτούμενα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Αλμωπίας έχει ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.
Θερμή παράκληση προς τους δημότες και κατοίκους είναι, την ημέρα Πέμπτη να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητά τους, από τις 4.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας της λαϊκής αγοράς και της καθαριότητας του χώρου, ήτοι το αργότερο έως τις 17.30 μ.μ.
Επίσης οι κάτοικοι των παραπάνω οδών που είναι ιδιοκτήτες οχημάτων, καλούνται να μεριμνούν ώστε να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους χώρους που ορίζεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις ανωτέρω ώρες. Τα δε καταστήματα να μεριμνήσουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top