.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Σκύδρα συνάντηση των αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας με τους βουλευτές Γιάννη Σηφάκη ( Πέλλας) και Γιώργο Ουρσουζίδη ( Ημαθίας). Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των αγροτικών συλλόγων.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο των δύο Νομών, οι βουλευτές ενημέρωσαν για θέματα ΕΛΓΑ, αφορολογήτου, αφαίρεσης από το φορολογητέο εισόδημα των εργοσήμων των αλλοδαπών εργατών γης χωρίς χαρτιά, θέματα ασφαλιστικών εισφορών, για το επισιτιστικό πρόγραμμα για ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού κλπ. Οι βουλευτές ιδιαίτερα επέμειναν στην ανάγκη νέας οργάνωσης του αγροτικού κόσμου σε οργανώσεις παραγωγών με τα νέα κριτήρια που πολύ σύντομα θα ψηφιστούν, την ανάγκη εκμετάλλευσης του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2016-2020 , την ανάγκη ποιοτικής παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων με μεγέθυνση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας τους και έρευνα των ποιοτικών απαιτητικών διεθνών αγορών.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινής επιτροπής αγροτικών συλλόγων Πέλλας και Ημαθίας και η κάθοδος , μαζί με τους βουλευτές, στα Υπουργεία για την προώθηση σοβαρών θεμάτων των αγροτών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top