.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.
Αρχικά, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία με στόχο να επιλύονται όλα τα ζητήματα που προκύπτουν στη σχολική κοινότητα.
Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στην αυλή του σχολείου και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι η διαδικασία ανταλλαγής των οικοπέδων έχει καθυστερήσει λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή τοπογράφο, καθώς ο μοναδικός υπάλληλος βρίσκεται εδώ και μήνες σε άδεια άνευ αποδοχών. Ωστόσο, έχει περιφραχθεί ήδη το τμήμα που ανήκει στην περιουσία του Δήμου και αναμένεται να αξιοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη συνεργασία και υπογράμμισε ότι μέσα απ’ αυτή μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα όπως γίνεται και μέχρι σήμερα.
Στο τέλος της συνάντησης, η Πρόεδρος κ. Ιορδάνα Ιωσηφίδου χάρισε εκ μέρους του Συλλόγου αναμνηστικά ημερολόγια στον κ. Μπίνο και τον κ. Γεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top