.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση της άδειας εξάσκησης του επαγγέλματός του επέβαλε το δικαστήριο σε 54χρονο καθηγητή στη Βρετανία, ο οποίος όχι μόνο είχε 4 χρόνια σχέση μαζί της, αλλά την άφησε και έγκυο.
Ο Σίμον Πάρσονς αποδείχθηκε πως είχε κάνει σεξ με τη μαθήτριά του πολλές φορές και δη στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Συνέπεια αυτής της σχέσης ήταν η νεαρή κοπέλα να μείνει έγκυος και να γεννήσει το παιδί του.
Ο 54χρονος καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2015, διότι όταν ξεκίνησε η σχέση, το κορίτσι ήταν μόλις 15 ετών. Είκοσι μήνες μετά την καταδίκη του, ο 54χρονος καθηγητής ενημερώθηκε από το ειδικό συμβούλιο, πως του στερείται δια βίου η άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, καθώς είναι πιθανό να επαναλάβει την πράξη του.
Ο Πάρσονς ξεκίνησε να διδάσκει το 1988. Η σχέση του με την 15χρονη ξεκίνησε όταν συναντήθηκε στο Castle School, στο Θόρνμπερι.

http://www.briefingnews.gr/kosmos/kathigitis-afise-egkyo-mathitria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top