.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Γιάννης Ανδρίτσος: “Δυστυχώς επαληθευθήκαμε”

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που έγινε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ο ειδικός αγορητής Γιάννης Ανδρίτσος της παράταξης “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” με επικεφαλής το Γιάννη Ιωαννίδη, μιλώντας από το βήμα της συνεδρίασης για θέματα της Πέλλας , τοποθετήθηκε και για το μείζονος σημασίας θέμα της δικαστικής καταδίκης και αντικατάστασης του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. Στη δήλωση του τόνισε τα εξής “ Η καταδίκη του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αποτελεί πλήγμα για το Β' βαθμό αυτοδιοίκησης και πλήγμα για την ίδια την ΠΕ Πέλλας, διότι διαγνώστηκε και από δευτεροβάθμιο δικαστήριο η τέλεση του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας του ανθρώπου που οι πολίτες της Πέλλας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους να διαχειριστεί το μέλλον τους και να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.
Δυστυχώς επαληθευόμαστε σε όλες μας τις προβλέψεις και σε όλες μας τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. Μετά από την εξέλιξη αυτή ο ίδιος ο περιφερειάρχης αντικατέστησε τον τελεσιδίκως καταδικασθέντα αιρετό με την κ. Αηδονά. Πριν της απευθύνουμε τον χαιρετισμό με την νέα της ιδιότητα, αυτή της αντιπεριφερειάρχου ΠΕ Πέλλας, θα θέλαμε να θέσουμε δυο καίρια κατά την γνώμη μας ερωτήματα :
Πρώτα και κύρια παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σώμα αναφορικά με την πρακτική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν μέσα στο χρονικό διάστημα από την αντικατάσταση του κ. Θεοδωρίδη μέχρι την ολοκλήρωση της ανάληψης των καθηκόντων σας.
Δεύτερον, δεδομένου του γεγονότος ότι κ. Αηδονά δεν προέρχεστε από την ΠΕ Πέλλας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το σώμα αν η αναπλήρωση στην θέση αυτή και η συνεισφορά σας στην ΠΕ Πέλλας θα είναι ουσιαστική ή θα μείνει στο τυπικό σκέλος.
Ευελπιστούμε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας να επαληθεύσετε τη ρήση ''Ουδέν κακόν αμιγές καλού”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top