.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Νέα διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας


Σχετικά με την τρίτη διανομή στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει, ότι η νέα διανομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/10 και την Τρίτη 25/10, ώρες 09:00 – 18:00, ως εξής:

• Στον Δήμο Έδεσσας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα προϊόντα από τον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα προϊόντα στις προηγούμενες διανομές και, συγκεκριμένα, από το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 13, πίσω από το Διοικητήριο. Επισημαίνεται ότι για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας η διανομή προϊόντων θα πραγματοποιηθεί μόνο τη Δευτέρα, 25/10.

• Στον Δήμο Πέλλας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα προϊόντα από τον ίδιο χώρο που παρέλαβαν τα προϊόντα στις προηγούμενες διανομές και, συγκεκριμένα, τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Η διανομή για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και Τρίτη, 24/10 και 25/10 αντίστοιχα.

• Για τον Δήμο Αλμωπίας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα προϊόντα από τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας. Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αλμωπίας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τη Δευτέρα 24/10 και την Τρίτη 25/10.


• Στον Δήμο Σκύδρας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα προϊόντα από τις αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στο 2ο χλμ Σκύδρας – Γιαννιτσών. Οι ωφελούμενοι του Δήμου Σκύδρας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα μόνο τη Δευτέρα 25/10.

Τα προϊόντα είναι εξατομικευμένα ανά ωφελούμενο και ανά είδος. Επίσης θα πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους επιπρόσθετες σακούλες ώστε να μεταφέρουν τα προϊόντα που θα παραλάβουν λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top