.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Θυμάστε το τραγούδι Gangnam Style του Νοτιοκορεάτη Psy που σάρωσε τα πάντα στο διάβα του κι έσπασε όλα τα ρεκόρ στο YouTube;
Πλέον ένα νέο τραγούδι από την Ιαπωνία εμφανίστηκε με τον τίτλο «pineapple pen» και θυμίζει «επικίνδυνα» το τραγούδι του Psy.
Στο μουσικό βίντεο που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές, εμφανίζεται ένας Ιάπωνας ονόματι Piko Taro, ο οποίος εξηγεί ότι αν συνδυάσεις ένα στυλό με ένα μήλo και έναν ανανά έχεις ένα στυλό-ανανά-μήλο-στυλό (pen-pineapple-apple-pen).
Αυτοί οι… βαθυστόχαστοι στίχοι για… κάποιο λόγο έχουν τρελάνει τα social media με το Διαδίκτυο να χορεύει πλέον στον ρυθμό του Riko Taro.
Αν θέλετε τη γνώμη μας μην το ακούσετε. Είναι τόσο εκνευριστικό που θα σας «κολλήσει». Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε... (pen-pineapple-apple-pen…)http://www.topontiki.gr/article/187216/ayto-einai-neo-gangnam-style-video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top