.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας (1 Οκτωβρίου), η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας με τις δομές της Βοήθεια Στο Σπίτι και σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρία Alzheimer διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το Alzheimer στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-14:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία.
Τίτλος της ομιλίας είναι: «Άνοια: κλινική εικόνα, αντιμετώπιση, ο ρόλος του περιθάλποντα».
Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες που θα μιλήσουν για το θέμα είναι οι ψυχολόγοι κ. Καραγκιόζη Κωνσταντίνα, κ. Μαργαριτίδου Πετρίνα και κ. Νικολαϊδου Ευδοκία.
Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν, σε σύντομο test αξιολόγησης γνωστικής έκπτωσης.
Σε συνέχεια της παραπάνω δράσης οι Κοινωνικοί Λειτουργοί των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗΚΕΑ θα πραγματοποιούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα που ενδιαφέρονται, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού στα γραφεία Βοήθεια Στο Σπίτι που βρίσκονται στην Δ/νση: Κύπρου 32 (Κεντρική Πλατεία Αριδαίας πάνω από το ΚΑΠΗ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και στο τηλέφωνο 2384024772.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας στα πλαίσια της Κοινωνικής της Πολιτικής και στη διάθεσή της να βοηθήσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας γι’ αυτήν την όλο και πιο συχνά εμφανιζόμενη νόσο και ύστερα από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε σε προηγούμενη αντίστοιχη δράση που είχε πραγματοποιηθεί για το Alzheimer, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος που αφορά τους ασθενείς αλλά και τα άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος υλοποιεί τη δράση αυτή για την πρόληψη, αλλά και τη φροντίδα των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top