.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Έχοντας πατήσει τα 99 της χρόνια αυτή η σούπερ γιαγιά από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε να
διδάσκει γυμναστική πριν 50 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Η τάξη στην οποία διδάσκει και κάνει ασκήσεις αφορά άτομα άνω των 70 ετών και κάνουν «καθιστικό αερόμπικ», όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Το κάθε μάθημα διαρκεί 45 λεπτά και γίνεται στο βόρειο ανατολικό Λονδίνο. Η Minnie Solomons είναι χήρα και πλέον έχει αφιερωθεί σε αυτό που της άρεσε πάντα να κάνει, ενώ -όπως λέει χαρακτηριστικά- προσθέτει νέες κινήσεις για να κρατήσει τους μαθητές της σε εγρήγορση και να μη βαριούνται.
Μιλώντας για το πώς διατηρείται και η υγεία της είναι τόσο καλή, λέει ότι το βασικό τρόφιμο της διατροφής της είναι το μαρούλι ενώ το βράδυ συνηθίζει να πίνει κονιάκ. Κρατάει επίσης το μυαλό της σε εγρήγορση, λύνοντας σταυρόλεξα καθημερινά.
«Παίρνω μεγάλη ικανοποίηση από το να κάνω αερόμπικ και ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα που είμαι σε θέση να το κάνω. Κάνω τη Δευτέρα και την Τρίτη και συνήθιζα να κάνω και την Τετάρτη μέχρι που έκανα την επέμβαση στο ισχίο. Δυστυχώς, έχω ακόμα έναν πόνο και έτσι έπρεπε να σταματήσω μια μέρα. Μπορώ να θυμηθώ 30 μικρές κινήσεις τη μία μετά την άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάω να συνεχίσω και δεν έχω κανένα πρόβλημα», λέει η ίδια σε συνέντευξή της και προσθέτει ότι κάποιες φορές της φαίνεται αστείο.
Μιλώντας για τη μητέρα της, η κόρη της Minnie λέει ότι δεν έχει καταλάβει πόσο μοναδική είναι και πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει. Η ίδια πάντως δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει...
grgym3
grgym4
grgym5
grgym6
grgym7
grgym1
grgym2
  

http://www.briefingnews.gr/photo/gymnastria-eton-99

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top