.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Απ’ ότι φαίνεται, ο φορτηγατζής του βίντεο μας δεν επιτρέπει να μπαίνουν άλλοι στο διάβα του, ακόμα και όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες κίνησης. Οι τσακωμοί κατά την οδήγηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και συνήθως καταλήγουν στην συμπλοκή μεταξύ των οδηγών και των επιβατών. Αυτό που θα δείτε όμως στο βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο διαφορετικό, μιας και το πρόβλημα που δημιουργείται και αποτελεί αιτία «παρεξήγησης», υφίσταται μόνο στο μυαλό του φορτηγατζή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Mercedes-Benz E Class μπήκε στην διπλανή λωρίδα για να αποφύγει ταεμπόδια από τα έργα, κόβοντας τον ρυθμό και την φόρα του φορτηγατζή που ακολουθεί. Δεν γνωρίζουμε εάν ο οδηγός της E Class χρησιμοποίησε κάποιο φλας για να αλλάξει πορεία, ξέρουμε όμως ότι ο οδηγός τουφορτηγού με την αρκετά ψηλότερη θέση οδήγησης μπορούσε να δει τι έπεται στον δρόμο και να αντιληφθεί τι συμβαίνει και για ποιο λόγο.
Όταν λοιπόν τελείωσαν τα έργα, ο οδηγός της Mercedes-Benz μπήκε ξανά στο ρεύμα του και ο φορτηγατζήςτον προσπέρασε. Μόλις ο τελευταίος αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός της E Class συνεχίζει την πορεία του από πίσω του, στο πρώτο στένεμα του δρόμου ακινητοποιήθηκε και έβαλε όπισθεν για να τον χτυπήσει. Μετά, έβαλε πρώτη και έφυγε. Πηγή: Παναγιώτης Πανάγος, drive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top