.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το σχόλιο που έκανε ένας νεαρός σερβιτόρος, σε απόδειξη ενός εύσωμου πελάτη, ήταν ο λόγος
που απολύθηκε από το αφεντικό του εστιατορίου... Το απίστευτο όμως της ιστορίας είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι ο πατέρας του νεαρού σερβιτόρου!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας πελάτης, ο Dillon Arnold, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο, το All Stars Bar & Grill στο Rhode Island..
Όμως, όταν αποφάσισε να φύγει και ζήτησε τον λογαριασμό, διαπίστωσε ότι σερβιτόρος είχε γράψει στην απόδειξη, αντί για το όνομά του, τον χαρακτηρισμό «Fatty», δηλαδή χοντρούλης.
pateras-estiatoras-apelyse-ton-gio-toy 1
 Ο πελάτης δυσφόρησε με τον συγκεκριμένο χαρακτηιρσμό και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Μάλιστα, λίγο αργότερα ανάρτησε την απόδειξη στην προσωπική του σελίδα στo Facebook.
 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του αφεντικού, η οποία μεταφράστηκε στην απόλυση του αγενούς σερβιτόρου, ο οποίος ήταν ο γιός του και αναγκάστηκε να ζητήσει μάλιστα και συγνώμη.
Το συγκεκριμένο περιστατικο αναδείχθηκε από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού NBC 10, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter την απόδειξη και το εστιατόριο.
H συγγνώμη του γιου μέσω facebook
pateras-estiatoras-apelyse-ton-gio-toy 2 

http://www.briefingnews.gr/kosmos/pateras-estiatoras-apelyse-ton-servitoro-poy-itan-gios-toy-den-tha-pisteyete-ton-logo-foto

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top