.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η βόλτα του Σαουδάραβα ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Ο ίδιος είδε τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί σε βίντεο του διαδικτύου...Όταν κάποιος ακούει για τρίκυκλο, σίγουρα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται δεν είναι όχημα με «σπορ» προσανατολισμό. Ωστόσο το Slingshot της αμερικανικής Polaris διαφέρει όσον αφορά σε αυτό, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα και ισχυρά τρίκυκλα στον κόσμο κάτι που φαίνεται και από τον σχεδιασμό του, που παραπέμπει σε κόμικ ή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Εν αντιθέσει με τα «συμβατικά» τρίκυκλα που βλέπει κανείς στον δρόμο, το Slingshot έχει τους δύο τροχούς μπροστά. Το κόκπιτ του είναι ανοιχτό και ως εκ τούτου εντάσσεται επίσημα στην κατηγορία των «μοτοσυκλετών» και όχι των «αυτοκινήτων». Η εμπειρία οδήγησης την οποία παρέχει συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της μηχανής και του αυτοκινήτου, λόγω του σχεδιασμού του, που αφ’ενός θυμίζει μοτοσυκλέτα, αφ’ετέρου κρατά το σασί σε μικρή απόσταση από το οδόστρωμα.
Με ένα τέτοιο μπλε μοντέλο, αξίας 25.000 ευρώ, έσκασε μύτη στην Μύκονο ένας Άραβας. Ο εξ Ανατολής ιδιοκτήτης βόλταρε με το όχημά του στους δρόμους του νησιού των Ανέμων και όπως είναι φυσικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα...

Πηγή: mykonoslive.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top