.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σε πέντε χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 17χρονος που βίασε τη θετή αδερφή του και της ζήτησε να υποσχεθεί πως δεν θα το πει σε κανέναν.

Τον ανήλικο, όπως έγινε γνωστό στο Teeside Crown Court, οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Ο 17χρονος ενεργούσε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, προσφέροντας τσάι και μπισκότα στην αδερφή του.
Ομολόγησε ωστόσο αμέσως στις αρχές την αποτρόπαια πράξη του. "Έκανε λόγο για σεξουαλική επίθεση και δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τη λέξη βιασμός" σημείωσε ο δικηγόρος Robert Morchrie.
"Ήταν σαφές όταν παρουσιάστηκε στην αστυνομία πως ήθελε να προχωρήσει σε πλήρη ομολογία. Το κύριο στοιχείο είναι το θέμα των τύψεών του. Αυτό όμως είναι κάτι που συνέβη στη στιγμή και το μετάνιωσε αμέσως. Αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα", σημείωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης.
"Δεν το μετάνιωσε αρκετά για να αποκαλύψει τι είχε συμβεί νωρίτερα και να σκεφτεί πως θα μπορούσε το παιδί να χρειάζεται ιατρική περίθαλψη", υποστήριξε από την πλευρά του ο δικαστής Recorder Roberts. "Είχες κάνει χρήση ουσιών και βίασες το παιδί που ήταν ανυπεράσπιστο".
Πηγή: Metro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top