.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Η γιαπωνέζικη εταιρεία ήταν έτοιμη να βάλει λουκέτο και τώρα μετρά τα μηδενικά στα έσοδά της. Αυτή είναι η δουλειά της. Να βρει κάτι και να το πουλήσει. Μελέτησε την παγκόσμια προβατοποίηση των ανθρώπων και πως πανεύκολα χειραγωγούνται και σέρβιρε τα τερατάκια τσέπης.

Όχι βέβαια εκείνα τα ωραία του Μαχαιρίτσα που παρουσιάζουν την όμορφη κόντρα ανάμεσα σε παιδιά και πατέρα.

Ωστόσο αρκετοί στην πατρίδα μας απορούν που οι Ελληνες βγήκαν στο Σύνταγμα ή τρέχουν από τη μια άκρη στην άλλη, να κυνηγήσουν…πόκεμον!

Είναι πράγματι απορίας άξιον. Σε μια χώρα κατατραγμένη, διαλυμένη, γεμάτη ανέργους, ζωντανούς νεκρούς και υποψήφιους προς ξενιτεμό, να υπάρχει κόσμος που αντί να βγει έξω και να πάρει στο κυνήγι όσους κυβέρνησαν τα τελευταία 15 χρόνια, να αναζητά κάτι εικονικά τερατάκια. Αντί να κυνηγά την ελευθερία και το δικαίωμα στην προκοπή, καταδιώκει ανύπαρκτους στόχους και οι γιαπωνέζοι τρίβουν τα χέρια τους.

Όμως κακά τα ψέματα. Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από το σύγχρονο Ελληνα; Να κουραστεί; Να κοπιάσει; Κάποιοι το κάνουν αυτό, αλλά για πόσο ακόμη;

Τι να περιμένει κανείς από ένα λαό μαθημένο να ζητά μια θέση στο δημόσιο να διοριστεί, να βολευτεί και να εξασφαλιστεί, παραμερίζοντας πως κρατικός υπάλληλος σημαίνει άνθρωπος μη παράγων έργο/πλούτο και πως αν μπουν όλοι μέσα, ποιος θα δημιουργήσει για να παραχθεί;

Τι να περιμένει κανείς από ένα λαό μαθημένο αφού διοριστεί στο δημόσιο, να κάνει τρία παιδιά για να βγει με σύνταξη στα 50 με ανήλικο, ή στα 45 γενικά με μειωμένη και εφάπαξ παραβλέποντας πως η εξίσωση δε βγαίνει καθώς επιζητά να εισπράξει πολύ περισσότερα από όσα έβαλε στον κουμπαρά.

Μια ζωή σημαντικό τμήμα αυτού του λαού, ικανό να μας καταστρέψει όλους, κυνηγά εικονικούς στόχους, πράγματα ανεδαφικά. Συνεπώς κι αφού τα παραπάνω έχουν πια περιοριστεί δραστικά, τι άλλο να κυνηγά εκτός από pokemon;

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top