.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Είναι ήδη επιβεβαιωμένο ότι το 2017 θα υπάρξει και μια υδρογονοκίνητη έκδοση του μεσαίου SUV της Mercedes-Benz. Η νέα έκδοση της GLC θα είναι έτοιμη του χρόνου και αθα είναι το πρώτο αυτοκίνητο αυτού του είδους που θα μπορείς να φορτίζεις στην πρίζα.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη τεχνολογία που μέχρι σήμερα εκφράζεται κατά βάση από τα Toyota Mirai και Honda FCV Clarity. Σύμφωνα με τις πηγές μας όμως, το η GLC θα είναι το πρώτο μοντέλο με αυτή την τεχνολογία που θα έχει δυνατότητα φόρτισης από πρίζα για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.
Μια μπαταρία χωρητικότητας 8 KWh θα μπορεί να επεκτείνει για επιπλέον 50 km την ακτίνα δράσης του αυτοκινήτου, ώστε συνολικά να φτάσει στα 500 km. Για την αποθήκευση του υδρογόνου υπάρχουν δύο πολύ ενισχυμένες με ανθρακόνημα δεξαμενές, εκ των οποίων η μια εδράζεται κατά μήκος στο πάτωμα του αυτοκινήτου και η άλλη εγκάρσια στο πίσω μέρος. Από πάνω της, θα βρίσκεται η συστοιχία των μπαταριών.
Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να πωλείται εκεί που υπάρχει ένα επαρκές δίκτυο ανεφοδιασμού του, όπως είναι η Ιαπωνία και η Καλιφόρνια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=627470&catid=43

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top