.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Δείτε ένα εκπληκτικό κοινωνικό πείραμα που δείχνει έως που μπορεί να φτάσει μία νεαρή Ρωσίδα για να κάνει δικό της ένα iPhone.
Ένα νεαρό ξανθό κορίτσι δέχτηκε να μείνει με τα εσώρουχά της, να αλειφθεί με λάδι αυτοκινήτου και να χορέψει στην μέση του δρόμου, απλά και μόνο για να κερδίσει δωρεάν ένα iPhone.
O Ρώσος Blogger Dmitry Shilov θέλησε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα, προσεγγίζοντας δεκάδες γυναίκες στην ρωσική πόλη Krasnoyarsk. Οι περισσότερες αρνήθηκαν να περάσουν την δοκιμασία εκτός από την Ξένια η οποία δέχτηκε.
Ο Shilov πριν βάλει την κοπέλα στην δοκιμασία έλεγξε την ταυτότητά της ότι είχε κλείσει τα 18 και την έβαλε να υπογράψει δήλωση του νόμου 105 πως οτιδήποτε κάνει είναι με δική της θέληση.
Η ίδια υποστήριξε πως δεν έκανε τίποτα κακό και πως το μόνο που ήθελε ήταν να αποκτήσει ένα καλύτερο κινητό από το Android που είχε έως τότε.
Δείτε το βίντεο
http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top