.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Προσοχή! Αν δεν έχετε δει το έκτο επεισόδιο του έκτου κύκλου του Game of Thrones, καλό θα ήταν να μην διαβάσετε το παρακάτω κείμενο!Οι φαν της σειράς σταμάτησαν να κάνουν σενάρια για τον Τζον Σνόου, από τη στιγμή που... αναστήθηκε, και πλέον επικεντρώνονται στις εξελίξεις, που δεν είναι και λίγες!
Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια αφορά την Καλίσι. Στο έκτο επεισόδιο, η "μάνα των δράκων" καλεί τους Ντοθράκι να υποταχθούν για πάντα σε αυτήν, να σκοτώσουν τους εχθρούς της και να καταστρέψουν τα πέτρινα σπίτια τους. Λίγο νωρίτερα, ο Daario Naharis τής είχε πει: "Δεν είσαι φτιαγμένη για να κάθεσαι σε ένα θρόνο σε παλάτι. Εσύ είσαι γεννημένη για να κατακτάς...". Αυτό, δηλαδή. που επισήμανε ο Daario είναι πως η "μάνα των δράκων" έχει εμπειρία να κατακτά πόλεις και να κάνει τους κατοίκους τους να υποτάσσονται σε αυτήν, αλλά δεν μπορεί να τους κυβερνά. Αν εξαιρέσουμε την απελευθέρωση των σκλάβων, η Καλίσι δεν έχει πολλές διαφορές από τον πατέρα της, τον παράφρονα βασιλιά, με τον οποίο εμφανίστηκε στο όραμα του Μπραν.

Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι πως ίσως τελικά η Καλίσι δεν είναι η ηρωίδα της ιστορίας, αλλά... η χειρότερη από όλους!
Άλλο ένα στοιχείο που πιθανώς αποκαλύπτει τον ρόλο της Καλίσι είναι το τραγούδι της σειράς που ονομάζεται "Πάγος και φωτιά". Η "μάνα των δράκων" έχει όπλο της τη φωτιά και δεν αποκλείται να βρεθεί αντιμέτωπη με τον πάγο, δηλαδή τους νεκροζώνταντους (White walkers).   
ΠΗΓΗ: INDEPENDENT

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top