.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η απίστευτη ιστορία που τρέλανε τους χρήστες των social media. Χιλιάδες ήταν εκείνοι που μοιράστηκαν και σχολίασαν την είδηση.

Η είδηση με τίτλο "Η οικογένεια επιμένει να δει τον γιο της να κάνει έρωτα για πρώτη φορά", που δημοσιεύτηκε στην East Asia Tribune τον Μάρτιο, ήταν μια καλοστημένη ιστορία.
Η παράξενη ιστορία της οικογένειας από τη Σιγκαπούρη τρέλανε το ίντερνετ όταν οι χρήστες άρχισαν να μοιράζονται τις καυτές φωτογραφίες στα social media. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιστορία εξαπλώθηκε και άρχισε να διαδίδεται και από τα μέσα ενημέρωσης στη Μαλαισία.
Μετά τον χαμό που έγινε στο ίντερνετ, πολλοί ήταν οι χρήστες του facebook που σχολίασαν πως οι φωτογραφίες του ζευγαριού έμοιαζαν με memes που είχαν κυκλοφορήσει στην Κίνα από το 2013. Σύμφωνα με το BuzzFeed, η φωτογραφία είχε αλλοιωθεί με τη χρήση Photoshop και δημοσιεύτηκε ξανά με την παράξενη ιστορία.
Πηγή: Dailystar

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top