.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Οι περισσότεροι είναι εκεί για ένα σκοπό, για να αποδείξουν την πίστη που θα αποφέρει το
θαύμα, όμως η Τήνος είναι εκεί και για να σου προσφέρει αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές! 
Όταν φτάσετε μην σταθείτε στην πρώτη εικόνα, πίσω από το λιμάνι είναι η μαγεία. Μέσα στα δαιδαλώδη στενά, στα ασβεστωμένα σπίτια στα λευκά πεζούλια. Εκεί θα βρείτε τα μυστικά της, εκεί θα βρείτε τις Κυκλάδες να σας περιμένουν. 
Περιπλανηθείτε στα στενά της Μαλαµατένιας, του Αη Νικόλα του καθολικού και των Τριών Ιεραρχών, αλλά και στις παλιές γειτονιές της Παλλάδας και του Αγ. Ελευθερίου-Βαρύ και αφήστε το νησί να σας συστηθεί όπως μόνο αυτό γνωρίζει!
Η Παναγία της Τήνου
Θα την δείτε από μακριά, όμορφη και ιερή να περιμένει να "νιώσει" τον πόνο και την αγαλλίαση των πιστών Της. Ακόμα και αν η επίσκεψή σας δεν είναι για αυτό τον σκοπό, σίγουρα θα σας παρασύρει η ιερότητα να την επισκεφτείτε να βιώσετε την κατάνυξη και την ανάγκη για πίστη που έχει ο άνθρωπος. Η εκκλησία χτισμένη στο σημείο που βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Αν ρωτήσετε θα σας πουν πως όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρα. Τα όνειρα μιας πιστής μοναχής χάρισαν στον άνθρωπο το θαύμα. Μέσα στον ιερό ναό θα δείτε την απόλυτη έκφραση της πίστης. Τάματα, χρυσά ή ασημένια, αποδεικνύουν την προσφορά στην Παναγία, την ευγνωμοσύνη, την ευχή, την προσμονή.

Τα χωριά
Το νησί έχει τόσα πολλά θαύματα να φανερώσει στους «πιστούς» του. Περπατήστε τα ένα προς ένα, είναι η μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τις πραγματικές Κυκλάδες. Αφήστε τους ντόπιους να σας καλωσορίσουν, θα το κάνουν με χαρά.

Ο Πύργος είναι το πιο φημισμένο χωριό του νησιού, όντας και το μεγαλύτερο. Η ομορφιά του θα σας αποζημιώσει. Αφήστε το να σας κατακτήσει και να σας φανερωθεί. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει ένα υπαίθριο μουσείο λαϊκής τέχνης. Μην μείνετε όμως μόνο σε αυτό, προχωρήστε και άλλο στην ενδοχώρα, βρείτε και άλλα χωριά. Επισκεφτείτε το Βώβαξ με το μοναδικό στον κόσμο τοπίο-φαινόμενο, τα Δύο Χωριά για να δείτε την ομορφότερη θέα του νησιού, το Ταραμπάδο με το πλήθος από τους περιστερώνες.
Βουτιές σε μοναδικές θάλασσες

Όταν λέμε Τήνος κανείς δεν σκέφτεται παραλίες. Κανένας δεν το φαντάζεται μέχρι να το συναντήσει, τουλάχιστον 30 παραλίες για όλα τα γούστα. Ήλιος, αμμουδιές, βότσαλα, βράχια και πολλά ακόμα απίστευτα τοπία...
Ότι ζητήσετε θα το βρείτε εδώ, η παραλία που έχετε ονειρευτεί είναι στην Τήνο. Κάνετε σερφ; Ή μήπως οικογενειακές διακοπές και θέλετε αμμουδιές ; Μήπως σας αρέσουν οι βουτιές στον βυθό; Μήπως ψάχνετε την ήσυχη παραλία που θα φωλιάσει ο έρωτάς σας; H Λιχναφτιά, η Παχιά Αμμος, η Λιβάδα, ο Ορμος Υστερνίων, τα Καλύβια, η Αγία Θάλασσα και το Καβαλουρκό - όλες ανακαλούν κάτι από την ανεπιτήδευτη ομορφιά της παλιάς Ελλάδας, που μοιάζει να έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.

Ότι ψάχνετε θα το βρείτε στην Τήνο, αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και να πιστέψετε στα θαύματα.

http://www.briefingnews.gr/taxidia/tinos-vreite-ta-mystika-tiskai-tha-pistepste-sta-thaymata

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top