.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Εφετειακή απόφαση πέφτει σαν «κεραυνός» για εκείνους που ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν τη νύφη λίγο πριν ανέβουν μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας.
Συγκεκριμένα, η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η τηλεφωνική ματαίωση κυριολεκτικά «στο παρά πέντε», καθώς και η εγκατάλειψη της νύφης, ενώ είναι έγκυος, αποτελεί σοβαρή προσβολή της προσωπικότητάς της, η οποία «γεννά» σε βάρος του «φυγά» υποχρέωση αποζημίωσης.
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η ξαφνική διακοπή της σχέσης με άρνηση του γάμου λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του, και ενώ έχουν έλθει συγγενείς της μέλλουσας, πλην όμως εγκαταλειφθείσας νύφης, ακόμη και από το εξωτερικό, συνιστά υπαίτια προσβολή της προσωπικότητάς της, για την οποία ο παρ’ ολίγον γαμπρός πρέπει να καταβάλει χρηματική ικανοποίηση στην παρ’ ολίγον σύζυγό του για την ηθική βλάβη που της προκάλεσε.
Σε μια υπόθεση μάλιστα που ο «φυγάς γαμπρός» γνωστοποίησε στην εγκυμονούσα σύντροφό του την απόφασή του να κάνει πίσω λίγες ώρες πριν από το μυστήριο, το Εφετείο τον ανάγκασε να αποζημιώσει τη γυναίκα που άφησε, με συνολικό ποσό που προσεγγίζει τα 15.000 ευρώ.
Πηγή: Έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top