.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το φαράγγι βρίσκεται κοντά στο χωριό Αγία Άννα στην Εύβοια. Συνήθως η διάσχισή του
γίνεται από την εντυπωσιακή είσοδο στα νότια, μέχρι τη γέφυρα των Αμελάντων προς τα βόρεια, ενώ η καλύτερη εποχή να το διασχίσει κανείς είναι από τον Απρίλιο μέχρι και το καλοκαίρι, καθώς σε πολλά σημεία θα πρέπει να βουτήξει στα νερά του για να προχωρήσει στην πορεία του.
Η είσοδος του φαραγγιού είναι εντυπωσιακή, καθώς στο σημείο αυτό το φαράγγι είναι πολύ στενό και το ύψος του φτάνει τα 50 μέτρα.

Μετά από πεζοπορία σε δασικό δρόμο και μονοπάτι, θα καταλήξετε στην κοίτη του Νηλέα και θα ξεκινήσετε την ποταμοσδιάσχιση μέσα από τα επιβλητικά βράχια και τα στενά περάσματα του φαραγγιού. Σε μερικά σημεία της πορείας, μάλιστα, θα χρειαστεί να κολυμπήσετε για μερικά μέτρα, κάνοντας τη διάσχιση ακόμα πιο συναρπαστική, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή περιπέτεια! Η κατάληξη θα είναι σε μια μεγάλη βάθρα για στάση και τις απαραίτητες... βουτιές.
Μετά το διάλειμμα, η πεζοπορία θα συνεχιστεί και αφού βγείτε από το φαράγγι η περιπέτεια θα καταλήξει, μετά από σύντομη μεταφορά με το πούλμαν, στη γνωστή παραλία της Αγ. Άννας, για μπάνιο και φαγητό, μέχρι αργά το απόγευμα.

http://www.briefingnews.gr/taxidia/entyposiako-faraggi-sto-horio-agia-anna-stin-eyvoia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top