.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Γιάννης Σηφάκης : Θερμά συγχαρητήρια στον Αλμωπό για την πρόκριση του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία
Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Άμεση χρηματοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την βελτίωση των υποδομών του γηπέδου
Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Αλμωπία. Η ομάδα της, ο ιστορικός Αλμωπός, μετά από 20 χρόνια προκρίθηκε ξανά στις Εθνικές Κατηγορίες.
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στον πρόεδρο Κώστα Γάτσο και σε όλη την διοίκηση. Και σε όλον τον κόσμο της Αλμωπίας που βοήθησε την ομάδα σε αυτή την δύσκολη διαδρομή.
Η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο της Αριδαίας και έπεται συνέχεια..
Ο Αλμωπός μας έκανε σήμερα όλους υπερήφανους ακριβώς την στιγμή που ολόκληρη η χώρα μπορεί πλέον να βλέπει με βάσιμη αισιοδοξία το μέλλον.
Και σε ανώτερα, να τον δούμε σύντομα και στην Β’ Εθνική. Το ζητούν οι Αλμωπιείς και οι βετεράνοι της μεγάλης ομάδας του παρελθόντος που σήμερα έχουν κάθε λόγο να αναπολήσουν δίνοντας δύναμη στα νέα παιδιά της ομάδας και στην άξια διοίκηση να προσπαθήσουν για το καλύτερο και στο μέλλον.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top