.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Τα πρησμένα μάτια το πρωί είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα.
Η αιτία  είναι ένας συνδυασμός του λεπτού δέρματος  και της συγκέντρωσης υγρών κάτω από τα μάτια σας ενώ κοιμάστε.
Χρησιμοποιήστε μια κρύα κομπρέσα
Τα κρύα επιθέματα είναι μια καλή πρώτη κίνηση και μπορεί να λειτουργήσει αρκετά γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι νερό, ένα πανί και τον καταψύκτη σας. Καθίστε με το κεφάλι πίσω σε μια καρέκλα ή μια καρέκλα, αλλά μην ξαπλώσετε. Η βαρύτητα βοηθά τα υγρά να κινηθούν μακριά από τα μάτια σας. Τοποθετήστε το ύφασμα πάνω από τα μάτια σας για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Πίνετε πράσινο τσάι
Είναι ένα άλλο τέχνασμα που μπορεί να βοηθήσει. Η μικρή ποσότητα καφεΐνης, δεν θα σας κάνει να εκνευρισμού, αλλά θα ενεργήσει ως διουρητικό. Διουρητικά βοηθήσει να απελευθερώσει το σώμα σας από την περίσσεια υγρών. Τα αντιοξειδωτικά μπορεί επίσης να βελτιώσει την αντοχή των αιμοφόρων αγγείων σας και να προωθήσετε την καλή κυκλοφορία του ρευστού.
Χρησιμοποιήστε μια κρέμα ματιών με αποσυμφορητική δράση
Μια καλή κρέμα ματιών μπορεί να αποτρέψει το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα προσώπου με αντι-φλεγμονώδη δραστηριότητα, μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα.
Καταναλώστε Ιχθυέλαιο σε τακτική βάση
Το ιχθυέλαιο είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής με πολλά αποδεδειγμένα οφέλη. Αν έχετε πρησμένα μάτια τα περισσότερα πρωινά, το πρόβλημά σας μπορεί να προκαλείται από κακή κυκλοφορία ή χρόνια φλεγμονή. Το ιχθυέλαιο βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Ένα από τα καλύτερα οφέλη είναι στο καρδιαγγειακό σύστημα, όπου λειτουργεί μειώνοντας τα λιπίδια στην κυκλοφορία του αίματος που κάνουν το αίμα παχύτερο και πιο δύσκολο να κυκλοφορεί.

http://www.briefingnews.gr/omorfia/prismena-matia-kathe-proi-antimetopiste

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top