.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ένα μέρος με τέτοια φυσική ομορφιά δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει και τις ανάλογες
παραλίες. Έτσι θα βρεις μικρές και μεγάλες παραλίες, άλλες με βότσαλο άλλες με άμμο, κάποιες κοσμοπολίτικες και κάποιες απομονωμένες, μερικές εύκολα προσβάσιμες και μερικές απόμερες.
Ο κοινός παρονομαστής όμως είναι ένας: τα φανταστικά, διαυγή, πεντακάθαρα, γαλανά νερά και το καταπράσινο μοτίβο που τα συνοδεύει!
Η πιο κοντινή στο Βαθύ είναι η αμμουδιά της Λούτσας, που εύκολα την προσεγγίζεις και με τα πόδια ή το ποδήλατο. Σε μικρή απόσταση, αλλά από την άλλη πλευρά, και η παραλία Δεξά (1,5 χλμ.), ενώ η πιο... κοσμοπολίτικη του νησιού, το Φιλιατρό, συναντάται μετά από 3 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, είναι η μόνη οργανωμένη και συγκεντρώνει κυρίως τη νεολαία.

Στην ίδια πλευρά με το Φιλιατρό, βρίσκεις και το εξωτικό Γιδάκι, μια από τις πιο εντυπωσιακές ακρογιαλιές του Ιονίου, προσβάσιμη κυρίως με καραβάκι, αλλά και τον κόλπο του Σκίνου. Αν επιθυμείς πάλι κάτι πολύ πιο... prive, τότε θα αναζητήσεις τις παραλίες στις Αφάλες (προσβάσιμες μόνο διά θαλάσσης), στο βόρειο τμήμα, με νερά που μοιάζουν βγαλμένα από κάποιο τροπικό μέρος!

Tip: Αμμουδιές που οι... πολλοί δεν γνωρίζουν, αλλά αξίζουν την προσοχή σου, είναι τα Κουρβούλια και τα Λιμένια, ανάμεσα στο Κιόνι και τις Φρίκες: πολύ μικρές, με φανταστικά νερά, που εύκολα φτάνεις σε αυτές με το αυτοκίνητο και μπορείς να τις συνδυάσεις με εκδρομή στα δυο ομώνυμα χωριουδάκια!

http://www.briefingnews.gr/taxidia/oi-omorfoteres-paralies-tis-ithakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top