.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το ποδόσφαιρο και το αυτοκίνητο είναι ίσως οι δύο μεγαλύτεροι… έρωτες ενός άνδρα. Η Nissan ως μεγάλου χορηγού του Champions League, έκανε μία σειρά από έρευνες και πειράματα για το δημοφιλέστερο των σπορ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο. Στην πρώτη από τις έρευνες συμμετείχαν πάνω από 5.000 κάτοικοι της Ευρώπης, από τις Μ. Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Τις πέντε χώρες δηλαδή με τους πιο ισχυρούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αλλά και με τις Εθνικές τους να είναι απο τα φαβορί κατάκτησης του EURO.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
Το 55% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησαν ότι το πιο συναρπαστικό γεγονός που τους συμβαίνει σε σταθερή βάση (κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα) είναι η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Στη δεύτερη θέση με 53% βρίσκεται κάποιο προσωπικό πάθος/χόμπι και στην τρίτη με 52% το σεξ. Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 65% για τους Γερμανούς, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν άλλες “ασχολίες” πλην του ποδοσφαίρου.
Από τους ερωτηθέντες το 73% κρίνει τον τελικό του Champions League ως το ετήσιο αθλητικό γεγονός που περιμένουν με περισσότερο ενδιαφέρον, ενώ από αυτούς, 1 στους 4 δεν σχεδιάζει κάτι άλλο τη συγκεκριμένη ημέρα.
Ποια είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και ο πιο συναρπαστικός ποδοσφαιριστής; Εδώ οι απαντήσεις δεν προκαλούν έκπληξη: Στην κορυφή είναι η Μπαρτσελόνα με 64% (ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης με 60% και η Μπάγερν Μονάχου με 41%) και ο Lionel Messi με 69% (μπροστά από τον Christiano Ronaldo με 53% και τον Neymar Jr. με 31%).
Επιστήμονες από το τμήμα Αθλητισμού, Εξάσκησης και Υγείας του βρετανικού πανεπιστημίου υποβάλουν σε δοκιμασίες φιλάθλους κατά τη διάρκεια των φετινών αγώνων και στη συνέχεια θα αναλύσουν τα δεδομένα (από τους παλμούς της καρδιάς, τις αναπνοές, την ηλεκτροδερματική δραστηριότητα κ.α.) ώστε να βγάλουν συμπεράσματα για το πώς αντιδρά ένας φίλαθλος σε συναρπαστικές φάσεις.

http://www.newsauto.gr/kalitero-apo-to-sex/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top