.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Σε απελπιστική οικονομική κατάσταση δηλώνει ότι βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου, η οποία ψάχνει για δουλειά και στον ιδιωτικό τομέα τόσο για να επιβιώσει όσο και για να αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της.
Σύμφωνα με το ένθετο των παραπολιτικών, Secret, η ίδια πολλές φορές έχει παραδεχθεί ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα, όχι μόνο εξαιτίας των μικρών εσόδων που έχει από τη σύνταξή της ως συζύγου πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με μέλη της υπόλοιπης οικογένειας του Ανδρέα, αλλά και εξαιτίας του δανείου που έχει πάρει για να συντηρήσει και να ανακατασκευάσει τη «ροζ» βίλα, την οποία είχε μετατρέψει σε μεζονέτες.
Επίσης, τα έσοδα από το τελευταίο της βιβλίο που παρουσίασε τον Φεβρουάριο του 2016 (κεντρική φωτό)είναι από πενιχρά έως ανύπαρκτα.
Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου μαρτυρά και το γεγονός ότι στις 13 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί να βρει για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό το ένα από τα τρία σπίτια που της ανήκουν στο παλιό συγκρότημα της «ροζ» βίλας στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης αυτή τη φορά θα είναι 500.000 ευρώ αντί για 1,2 εκατομμύρια ευρώ
Σύμφωνα με το «Secret», η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναγνωρίζει σαφώς ότι είναι δύσκολη εποχή για αναζήτηση δουλειάς, όμως, όπως δηλώνει ευθέως το στενό φιλικό της περιβάλλον, είναι αποφασισμένη να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
Φυσικά, η προϋπηρεσία της ως αεροσυνοδού δεν τη βοηθάει ιδιαίτερα, ούτε αναζητεί εργασία σε αυτόν τον χώρο. Εκείνο που έχει υπόψιν της - και ίσως να αποτελεί το πιο ισχυρό προσόν της- είναι η πολιτικής της εμπειρία καθώς διηύθυνε το πρωθυπουργικό γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου.

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/268073/dhmhtra-lianh-eimai-apelpismenh-psahno-doyleia.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top