.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Την πλήρη απαισιοδοξία της κοινωνίας, αλλά και την πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση καταγράφει η δημοσκόπηση της alco.

Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ και παρουσιάζεται σήμερα από την εφημερίδα Τα Νέα δείχνει ότι οι πολίτες σε ποσοστό 80% απαντούν όχι στην ερώτηση εάν η κυβέρνηση έχει την ικανότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ενώ ένα ποσοστό 11% λέει “ναι” με ένα ποσοστό 9% να αποφεύγει να απαντήσει.
Την ίδια ώρα οι πολίτες βάζουν σε προτεραιότητα την άρση των μέτρων λιτότητας καθώς στην ερώτηση για το τι είναι πιο σημαντικό γιοα την οικονομία απαντούν σε ποσοστό 70% το τέλος της λιτότητας, σε ποσοστό 17% η βιωσιμότητα του χρέους ενώ ένα ποσοστό 9% δεν παίρνει θέση.
Διάχυτος είναι και ο φόβος των πολιτών για την επόμενη αξιολόγηση του φθινοπώρου και ιδιαίτερα για το θέμα των εργασιακών, ενώ σε ό,τι αφορά στα μέτρα που λαμβάνονται θεωρούν σε ποσοστό 38% πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ακολουθούν οι συνταξιούχοι με ποσοστό 27%, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι με 19% και τέλος οι δημόσιοι υπάλληλοι με ποσοστό 6%.


http://www.newsit.gr/politikh/Dimoskopisi-Anikani-i-kyvernisi-na-mpei-telos-sti-litotita/628217

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top