.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν 282 φωτοβολταϊκά πάνελ, 80 μεταλλικά στηρίγματα και τρία router που βρέθηκαν στα σπίτια τους και σε μία αποθήκη

Θησαύριζαν πουλώντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου εκατοντάδες φωτοβολταϊκά πάνελ που είχαν «ξηλώσει» από τα πάρκα μιας επιχείρησης παραγωγής ενέργειας, δυο επιτήδειοι που δρούσαν από το Δεκέμβριο του 2013 ως και τον Μάιο του 2014!

Στο ίδιο διάστημα είχε ξεκινήσει και η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ηρακλείου που είχαν δεχθεί τις καταγγελίες των συνιδιοκτητών των φωτοβολταϊκών πάρκων, ενός  57χρονου Έλληνα και ενός 38χρονου Ισραηλινού, από τους χώρους της επιχείρησης των οποίων είχαν κάνει φτερά 1.530 φωτοβολταϊκά πάνελ και 17 μετατροπείς ισχύος (inverter)  αξίας άνω των 250.000 ευρώ!

Ένα χρόνο μετά την τελευταία λεηλασία, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν δυο από τους δράστες. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 38 και 43 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Μάλιστα, τις πωλήσεις των κλεμμένων υλικών φέρεται πως είχε αναλάβει ο 38χρονος. Ωστόσο, δεν είχαν προλάβει να πουλήσουν 282 φωτοβολταϊκά πάνελ, 80 μεταλλικά στηρίγματα και τρία router που βρέθηκαν στα σπίτια τους και στην αποθήκη του 43χρονου σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου και Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι συνεργοί των δυο συλληφθέντων.

http://www.protothema.gr/greece/article/587673/irakleio-xilosan-fotovoltaika-axias-250000-kai-prospathousan-na-ta-poulisoun/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top