.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ζήτησε την αξιοποίηση στην κατασκευή του αγωγού τοπικών συνεργείων, μηχανημάτων , χειριστών, εργατών καθώς και επιβλεπόντων μηχανικών καθώς και την μεγιστοποίηση των ανταποδοτικών ανταλλαγμάτων προς τους Δήμους της Πέλλας από τους οποίους διέρχεται
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον κ. Απόστολο Λεμονίδη, εκπρόσωπο του TAP στην Βόρεια Ελλάδα. Συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν την κατασκευή, τα χρονοδιαγράμματα, τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς, τα ανταποδοτικά προς τους Δήμους καθώς και τον τρόπο της κατασκευής, την χρήση τοπικών συνεργείων από τον εργολάβο και τον έλεγχο της υλοποίησης αυτής της απόφασης από τον TAP με στόχο την μεγιστοποίηση του οφέλους στις τοπικές κοινωνίες.
Ο εκπρόσωπος του TAP ανέφερε ότι λύθηκε το θέμα που υπήρχε με τις αποζημιώσεις φυτικού κεφαλαίου στους ενοικιαστές των αγροτεμαχίων, στις περιπτώσεις που σε εκείνους «ανήκει» το φυτικό κεφάλαιο στο ενοικιαζόμενο αγροτεμάχιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top