.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Λίγες ώρες μετά την είδηση για το «λουκέτο» σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας, ένα δεύτερο «κανόνι» έρχεται να συνταράξει τα θεμέλια της αγοράς. Η εταιρία «Πυρσός security» που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυλακής αποφάσισε να κατεβάσει ρολά οδηγώντας στην ανεργία 700 άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που καθημερινά εκτελεί 30 δρομολόγια χρηματαποστολών σε τράπεζες, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν μόνο τρία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε υποψίες στους υπαλλήλους, οι οποίοι για αρκετό χρονικό διάστημα μένουν απλήρωτοι ή λαμβάνουν έναντι από τα χρηματικά ποσά που τους οφείλονται.
Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν λίγη ώρα αργότερα όταν ο διευθυντής ασφαλείας τους γνωστοποίησε ότι η εταιρεία παύει τις εργασίες τους. «Με ενημέρωσαν οι συνάδελφοι ότι αρχικά οι τράπεζες τους είπαν πως σήμερα θα ήταν η τελευταία ημέρα συνεργασίας με την εταιρία security. Μόλις επέστρεψαν μετά τις χρηματαποστολές στη βάση τους, ο διευθυντής ασφαλείας του ανέφερε ότι κλείνει η εταιρία» λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υπαλλήλων ασφαλείας, χρηματαποστολών και φυλακών Νίκος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο οι υπάλληλοι στην εταιρεία Πυρσός πληρώνονταν με καθυστέρηση που έφτανε και του επτά μήνες. Με το κλείσιμο της εταιρείας θα μείνουν άνεργοι περίπου 700 άτομα».
Η εταιρεία «Πυρσός security» που παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικής φύλαξης πανελλαδικά, δραστηριοποιούνταν στο συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία 22 χρόνια. Οι υπάλληλοί της σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη καταφύγει στην επιθεώρηση εργασίας, ενώ αύριο αναμένεται να συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εργασίας. 

http://www.briefingnews.gr/ellada/loyketo-se-etaireia-security-700-atoma-stin-anergia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top