.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Δείτε το σχετικό βίντεο

Παράδοση που επικρατεί στην Υεμένη επιτάσσει μικρά κορίτσια να παντρεύονται πολύ
μεγαλύτερους άντρες. Οι συνέπειες θανατηφόρες. Τι θα κάνατε σε ανάλογη περίπτωση;
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο μικρά κορίτσια, ακόμα και 8 χρονών, να παντρεύονται με άντρες περισσότερο από 5 φορές την ηλικία τους. Αυτή η παράδοση έχει μεγάλες συνέπειες, όχι μόνο για τις ζωές των κοριτσιών, αλλά και για την κοινωνία συνολικά. Μία κοπέλα από την Υεμένη πέθανε τη νύχτα του γάμου της από εσωτερική αιμορραγία όταν ο άντρας της την βίασε. Ήταν μόλις 8 χρονών.
5
Περίπου το 1/4 του γυναικείου πληθυσμού της Υεμένης παντρεύεται πριν τα 15, που δείχνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην χώρα. Λόγω τέτοιων θηριωδιών, πολλοί προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την παράδοση.
Παρόλο που είναι το πιο ανθρώπινο πράγμα που μπορούν να κάνουν, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Υεμένης δεν θέλει να σταματήσει. Σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ένας Youtuber έφτιαξε το βίντεο που ακολουθεί για να καταγράψει τις αντιδράσεις του κόσμου σε ένα τέτοιο γάμο. Δείτε το και πείτε μας τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.
http://www.briefingnews.gr/kosmos/exaitias-mias-apanthropis-paradosis-8hrono-koritsaki-pethane-tin-proti-nyhta-toy-gamoy-toy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top