.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Ελλάδα χώρα «πολυεργαλείο»

Τελικά αυτή δεν είναι χώρα, αυτή είναι υπερδύναμη. Κάπως έτσι θα μπορούσε να ερμηνευθεί το μερος της ομιλίας του Έλληνα πρωθυπουργού αναφορικά με την οικονομία και τον τουρισμό.
Με εκατομμύρια έλληνες να πένονται και την ανεργία να παραμένει στο ταβάνι, ο Έλληνας πρωθυπουργός θεώρει πως μπορούμε όχι μόνο να υποδεχόμαστε τουρίστες αλλά και μετανάστες από όλα τα μέρη του κόσμου.
«Η Ελλάδα απέδειξε πως μπορεί να υποδεχτεί 30 εκατομμύρια επισκέπτες και ταυτόχρονα να προσφέρει καταφύγιο σε χιλιάδες κατατρεγμένους» είπε πιο συγκεκριμένα ο Α.Τσίπρας για να συνεχίσει:
 «Παράλληλα έχουμε καταφέρει η Ελλάδα να αποτελεί ένα φάρο σταθερότητας και ασφάλειας, σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή»
«Η ελληνική φιλοξενία δεν είναι ένα στερεότυπο τουριστικής προώθησης που αναζητά εξαργύρωση, αλλά ένα διαχρονικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας που ανάγεται στον Ξένιο Δία και συμπληρώθηκε με το ουσιώδες μήνυμα της χριστιανικής αγάπης, της σεμνής προσφοράς στον συνάνθρωπο», υπερθεμάτισε εν συνεχεία.

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top