.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Για κομματικά παιχνίδια στις πλάτες δεκάδων χιλιάδων μαθητών κάνουν λόγο πολλοί καθώς μερικές ημέρες πριν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 “ξηλώθηκαν” τα περισσότερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” αν και εδώ και δεκαετίες τα μέλη της επιτροπής αντικαθίστανται μερικώς με στόχο τα παλαιότερα μέλη να βοηθούν με την εμπειρία τους στην διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων, εφέτος αντικαθίστανται τα περισσότερα μέλη με στόχο να τοποθετηθούν στην ΚΕΕ άτομα τα οποία προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα σύμβουλος του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη έχει αναλάβει τα τηλεφωνήματα σε “φίλα προσκείμενους” εκπαιδευτικούς για τις τριμελής επιτροπές που θα εισηγούνται στα μέλη της ΚΕΕ τα θέματα της επόμενης ημέρας.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να υποβαθμιστεί και ο ρόλος του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανεξάρτητη αρχή που επιλέγεται από τη Βουλή.

http://www.newsit.gr/ellada/Panelladikes-2016-KSilosan-tin-epitropi-10-meres-prin-tis-eksetaseis/605754

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top