.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Ως χώρα τελικού και όχι ενδιάμεσου προρισμού αντιμετωπίζεται πλέον η Ελλάδα, κάτι που έχει γίνει πραγματικότητα χάρη στις άοκνες προσπάθειες των ΜΚΟ και της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει ο Διεθνές Οργανισμός Μετανάστευσης από τις αρχές του έτους έως και τις 8 Μαΐου στην Ελλάδα έχουν φτάσει και έχουν εισέλθει παρανόμως  -μόνο δια θαλάσσης- 155.399 αλλοδαποί.
Για το ίδιο διάστημα οι συνολικές αφίξεις εξ’ Ανατολών αλλοδαπών στην Ευρώπη ανέρχονται σε 187.631 μέσω θαλάσσης και σε 4.861 μέσω χερσαίων συνόρων. Με άλλα λόγια η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει μια «αξιοζήλευτή» πρωτιά μέσα στην Ευρώπη.
Με άλλα λόγια την ώρα που οι άλλες χώρες αφυπνίζονται και βάζουν τέλος στην άθλια αυτή κατάσταση στην Ελλάδα τους ανοίγουμε και τις πόρτες.
Έτσι εξανεμίζεται και το\ παραμύθι  του περίφημου «εγκλωβισμού» που πασάρεται εντέχνως από την εγχώρια  προπαγάνδα, καθώς γνωρίζουν ότι τα σύνορα έχουν κλείσει από τα Σκόπια και άνω παρόλα αυτά συνεχίζουν να έρχονται για να… αυτοεγκξλωβιστούν.


http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top