.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Το Renault Kangoo αποτελεί ένα από τα πιο
αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων.
Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση χάρη στον αποδοτικό του χαρακτήρα, την πρακτικότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το Kangoo αποτελεί πέρα από το best seller της γαλλικής μάρκας και έναν από τους βασικούς συντελεστές στη διατήρηση της 1ης θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault για 18η συνεχόμενη χρονιά.
Με αφορμή αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία, τα Kangoo Express και Kangoo Maxi αναβαθμίζονται αποκτώντας το πακέτο εξοπλισμού PRO+, το οποίο έρχεται να προστεθεί στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου. Το πακέτο PRO+ περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδίου, ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα οδηγού και κονσόλα / υποβραχιόνιο. Επίσης, αυξημένο είναι και το ωφέλιμο φορτίο που πλέον φτάνει τα 750κιλά.
Το πακέτο εξοπλισμού PRO+ έρχεται να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο έναν από τους καλύτερους κινητήρες Diesel της αγοράς, τον 1.5 dCi (90 & 110 ίπποι), ο οποίος χαρακτηρίζεται εκτός των άλλων και από το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος λειτουργικών εξόδων, στοιχείο κρίσιμο για την αγορά ενός επαγγελματικού οχήματος.

Παράλληλα όπως και στο παρελθόν οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν χωρίς επιπλέον χρέωση το διαχωριστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους:
1) Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι και μονό κάθισμα συνοδηγού κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2) Πλήρες, ανοιχτό, μεταλλικό ανοιγόμενο διαχωριστικό πλέγμα & αναδιπλούμενο μονό κάθισμα συνοδηγού για επιμήκυνση χώρου φόρτωσης.
3) Πλήρες, κλειστό, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι, 2πλό κάθισμα συνοδηγού, άδεια κυκλοφορίας για 3 άτομα & κατάλληλο για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τα νέα Kangoo Express και Kangoo Maxi με το πακέτο PRO+, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, και δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης ξεκινούν την πορεία τους στην Ελληνική αγορά με τιμές από 14.998 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

http://www.news.gr/auto/article/261328/renault-kangoo-pro.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top