.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Γιάννης Σηφάκης: Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του προγράμματος INTERREG ή του νέου ΕΣΠΑ
Από το Υπουργείο Υγείας επισπεύδεται η τροποποίηση της πρότασης του Νοσοκομείου για ένταξη στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας- ΠΓΔΜ 2014-2020 του έργου: «Σύστημα παραγωγής οξυγόνου στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας» έτσι ώστε μέσω του προγράμματος INTERREG να αποκτηθεί σύγχρονος αξονικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Πέλλας.
Αναμένεται η τελική ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα αυτό αύριο Παρασκευή 22.04.2016 που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων στο INTERREG.
Σε όποια περίπτωση η ένταξη του αξονικού τομογράφου ( αν δεν προλάβει το Υπουργείο να τροποποιήσει την πρόταση του Νοσοκομείου μέχρι αύριο) θα γίνει στην επόμενη προκήρυξη προς το INTERREG τον Ιούνιο ή μέσω του ΕΣΠΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top