.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Συνάντησε συνεταιριστές και μεταποιητές της Πέλλας
Απαραίτητη η αναδιοργάνωση του αγροτικού κόσμου σε ομάδες παραγωγών και κοινοπραξίες ομάδων ανά προϊόν
Ο Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε το Σάββατο την 2η έκθεση φρούτων και λαχανικών στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.
Συναντήθηκε με συνεταιριστές και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Πέλλας και συζήτησε μαζί τους για την ανάγκη συνολικής αναδιοργάνωσης του αγροτικού χώρου στην Πέλλα και συνεργασία παραγωγών – μεταποιητών και εμπόρων με τέτοιους όρους που να κατοχυρώνεται η βιωσιμότητα όλων των εμπλεκομένων ( έτσι μόνο μπορεί να παράγεται ποιοτικό προϊόν) και η καλύτερη προώθηση των προϊόντων στη διεθνή και στην εγχώρια αγορά.
Η αυτοοργάνωση των αγροτών σε ομάδες παραγωγών ανά προϊόν και κοινοπραξίες ομάδων παραγωγών είναι καίριας σημασίας για την αναβάθμιση της παραγωγής και την επίτευξη σοβαρών και βιώσιμων συνεργασιών σε όλη την αλυσίδα από το χωράφι ως το ράφι.
Ακόμη απαιτείται και η επίλυση θεμάτων της μεταποίησης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στον διεθνή ανταγωνισμό.
Συνεχάρη τους οργανωτές της έκθεσης και τέθηκε στην διάθεση τους, αν χρειαστεί, για την εξασφάλιση της μακροημέρευσης και περαιτέρω ανάπτυξης του σημαντικού αυτού θεσμού που από τα πρώτα του βήματα δείχνει δυναμισμό και βοηθά σημαντικά την προβολή και διάθεση των αγροτικών προϊόντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top