.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Υπήρξε από τις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχει η φήμη ότι η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» θα επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια.
Κατά καιρούς έχουν ερωτηθεί σε συνεντεύξεις τους οι πρωταγωνιστές, ωστόσο, έλεγαν ότι κάτι έχει ακουστεί, αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας τελικά η σειρά πήρε το «πράσινο φως» από τον Τζώνη Καλημέρη, ενώ ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης έχει μέχρι στιγμής έτοιμα 15 νέα επεισόδια.
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Μαρία Τζομπανάκη έχουν συμφωνήσει, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι κοντά στο να πει το «ναι», όμως, η Ρένια Λουιζίδου είναι αρνητική.
Επίσης η σειρά αναμένεται να αλλάξει τίτλο και θα λέγεται “Και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή”, καθώς οι χωρισμοί των ζευγαριών θα είναι η μεγάλη αλλαγή, αλλά και έκπληξη της σειράς.

http://www.pronews.gr/portal/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top