.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Γιάννης Σηφάκης : Άτυπη παράταση από τον ΕΛΓΑ για υποβολή δηλώσεων ζημιάς στις δενδρώδεις καλλιέργειες ως την Παρασκευή και διευκόλυνση πληρωμής για τις δηλώσεις ζημιάς
Μετά το αίτημα του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη προς τον ΕΛΓΑ για ολιγοήμερη παράταση στην υποβολή δηλώσεων ζημίας στις δενδρώδεις καλλιέργειες ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΕΛΓΑ έδωσε «άτυπη» παράταση ως την Παρασκευή ( 3 ημέρες παράταση) και διευκόλυνση στην πληρωμή των χρηματικού ποσού της δήλωσης μέχρι αμέσως μετά το Πάσχα.
Ο βουλευτής ζήτησε την σύντομη ολοκλήρωση των επισκοπήσεων και την ενδελεχή διερεύνηση των αιτιών των σημαντικών ζημιών των καλλιεργειών στην Πέλλα.
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό στα πλαίσια του κανονισμού του ΕΛΓΑ και να διερευνήσει πιθανά και άλλους νόμιμους τρόπους αποζημίωσης.
Ακόμη ζήτησε συνεργασία και προτάσεις για την αναμόρφωση του κανονισμού για να καλύπτονται καταστροφές από περισσότερα αίτια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top