.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά
Για 4-6 άτομα
Αλάτι
Λεμόνι
Ελιές
Κάπαρη
Αντζούγιες
250 γραμμάρια φάβα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι φυτική μαργαρίνη λιωμένη
Εκτέλεση
Με άφθονο νερό πλένετε την φάβα μέσα σε σουρωτήρι. Τη μεταφέρετε σε κατσαρόλα και γεμίζετε με νερό μέχρι τη μέση.
Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα, 15 λεπτά πριν από το τέλος προσθέτετε μία κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι και ½ φλιτζάνι φυτικής μαργαρίνης λιωμένη.
Ανακατεύετε και ύστερα σερβίρετε σε βαθύ πιάτο. Σερβίρετε με τις αντζούγιες, το κρεμμύδι, την κάπαρη και τις ελιές. Τέλος ραντίζετε με λεμόνι.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top