.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

«Υπάλληλοι της Βουλής, μόνιμοι ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που έχουν εκλεγεί περιφερικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ή πρόεδροι ή μέλη δημοτικών ή τοπικών κοινοτήτων ή εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων θα μπορούν με αίτησή τους να αποσπώνται για το διάστημα της θητείας τους, σε υπηρεσίες του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ εντός των διοικητικών ορίων της περιφέρειας ή του δήμου που έχουν εκλεγεί.

Εάν, δε, υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία ή κενή θέση, θα μπορούν να αποσπούνται στην πλησιέστερη υπηρεσία προς την περιφέρεια ή τον δήμο, όπου ελέχθησαν. Η δαπάνη μισθοδοσίας των αποσπασμένων ως άνω υπαλλήλων θα βαρύνει τη Βουλή των Ελλήνων».
Ούτος ειπείν ένας υπάλληλος της Βουλής ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκλέχθηκε σε οποιοδήποτε αξίωμα, πλέον θα μπορεί να παίρνει απόσπαση μέχρι τη λήξη της θητείας του για υπηρεσία ή ακόμα και την ίδια τη περιφέρεια, το δήμο ή την κοινότητα στην οποία εκλέθχηκε. Θα πληρώνεται το μισθό του κανονικά από τη Βουλή των Ελλήνων και όταν λήξη η θητεία του και δεν επανεκλεγεί θα τον περιμένει η θέση του στην Βουλή για να συνεχίσει την εργασία του! Ωραίες δουλίτσες…
Αυτό προβλέπει το άρθρο 2 των τροποποιητικών διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής (Β Μέρος) που με πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κανονισμού και ψηφίσθηκε σήμερα το βράδυ από την Ολομέλεια της Βουλής.

http://www.newsit.gr/politikh/Oraies-doylitses-apo-toys-ypalliloys-tis-Voylis-Airetoi-arxontes-kai-me-mistho/600314

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top