.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας


Γιάννης Σηφάκης : Ξεκινά η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Έδεσσας
Δήλωση βουλευτή Γιάννη Σηφάκη :
«Αισθάνομαι δικαιωμένος. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα στην εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών φέρνουν αποτελέσματα»
Εκδόθηκαν οι Υπουργικές αποφάσεις των Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη
Η κυβέρνηση στηρίξει έμπρακτα την δημόσια υγεία και αντιμετωπίζει αποφασιστικά την διαπλοκή. Μετά πολλά χρόνια αδράνειας και διαπλοκής των προηγούμενων κυβερνήσεων η σημερινή κυβέρνηση επέλυσε το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της μονάδας τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Να σημειωθεί ότι με επιμονή του βουλευτή αντιμετωπίστηκαν πλείστα όσα γραφειοκρατικά εμπόδια και παθογένειες της δημόσιας διοίκησης.
Ακόμη πρέπει να τονιστεί η σημαντική συμβολή του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης για την προώθηση του θέματος. Η μελέτη για να προχωρήσουν γρήγορα οι εγκρίσεις έγιναν αφιλοκερδώς από τον αείμνηστο Μάνθο Τόλη και τον Σωκράτη Παυλίδη , Μηχανολόγο Μηχανικό με την σύμπραξη του βουλευτή με την ιδιότητα του ως μηχανικού. Ελέγχθηκαν και υπογράφηκαν από μηχανικούς του Δήμου Έδεσσας (μετά από εντολή του δημάρχου Τάκη Γιάννου) και η μελέτη μετά από απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου εγκρίθηκε από τον ΥΠΕάρχη Γιώργο Κύρκο.
Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη για την αποφασιστικότητα του και την άριστη συνεργασία, τον προσωρινό Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Κοντοβίτση και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την πολύ καλή συνεργασία και άμεση ανταπόκριση τους στην έκδοση των αναγκαίων αποφάσεων.
Το έργο θα δημοπρατηθεί αμέσως με φορέα το Νοσοκομείο Πέλλας και επίβλεψη από τον Δήμο Έδεσσας.
Ο βουλευτής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό και για άλλα θέματα υγείας την Κυριακή 17.04.2016 στην Έδεσσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top