.

.
Τα Νέα του Ν.Πέλλης και της Αλμωπίας

Η ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας, το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠ με Α ‘’ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ‘’, ευχαριστούν ολόψυχα τους μαθητές του ολοήμερου 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας για την προσφορά λαμπάδων εν όψει του Πάσχα.
Ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.Η ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας, το προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠ με Α “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” , ευχαριστούν ολόψυχα το κατάστημα “ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ’’ στην Αριδαία για την προσφορά γεύματος.Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά το Θεατρικό Σύλλογο “ΕΡΩΤΕΧΝΕΣ” για την προσφορά του στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.
Ευχαριστεί θερμά αυτή την όμορφη παρέα των συμπολιτών μας, τον Γιάννη Νικολαϊδη, την Ελένη Παλατσίδου, τον Πέτρο Παπαδόπουλο, την Νάτου Χρυσάνθη και τα άλλα παιδιά, που μέσα από τη θεατρική τους παρουσία, αθόρυβα, ταπεινά, αλλά ουσιαστικά είναι κοντά στους συμπολίτες μας, που σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια που περνάει ο τόπος μας έχουν ανάγκη.
Να είναι καλά, αυτοί και οι οικογένειές τους και να συνεχίζουν να παρουσιάζουν τις επιτυχίες τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το sosandra News.
- Το sosandraNews διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το sosandraNews δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το sosandraNews.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
Η συντακτική ομάδα του sosandraNews.

 
Top